top of page
Vastaanotto

Vastaanottoni sijaitsee tavanomaisesti idyllisen vanhassa rakennuksessa, tunnelmallisessa pihapiirissä aivan Tampereen keskustassa. Keskeinen sijainti hyvien kulkureittien varrella on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää minulle on ollut se, että miljöö itsessään kutsuu tulijansa rauhoittumaan tärkeän asian äärelle. Taloyhtiön julkisivuremontin vuoksi otan asiakkaita tällä hetkellä vastaan ns "väistötiloissa". Tämäkin tila sijaitsee keskustassa hyvien kulkureittien varrella. Tarkat osoitetiedot vastaanotolleni saat ajanvarauksen yhteydessä

 

Vastaanotollani ei ole kiire, minimivastaanottoaika on 30 min.  Erikoislääkärin vastaanotoista voi hakea kelavähennystä. Vuonna 2024 kelakorvaus on 30€/käynti. 

Aloitin psykoterapiaopinnot Helsingin yliopistossa jo vuonna 2018. Valmistumiseni on viivästynyt ja tavoiteaika on 2024 loppuun mennessä. Otan tällä hetkellä vastaan terapia-asiakkaita pääasiassa lyhyisiin 5-20 käyntikerran hoitojaksoille. 

Tarvittaessa tai asiakkaan niin toivoessa, vastaanotolla voidaan käyttää hypnoosimenetelmää. Hypnoosilla on todettu parhain teho mm erilaisiin stressioireisiin, jännitystiloihin, ahdistukseen, masennukseen, toiminnallisiin vatsavaivoihin ja unettomuuteen. Kysy lisää hypnoosista vastaanotto@anniseiskari.fi tai Whatsapp numerosta 0400603113. 

Pääasiassa hoidan aikuisia, kysy lisää, jos kyse on nuoresta tai lapsi-asiakkaasta.

Hinnasto (alv 0%):

paikanpäällä tai etäyhteydellä:

Ensikäynti 90min                                 142€

Uusintakäynti 60min                           108€

Konsultaatiokäynti 30min                   88€

Pari tai perhekäynti alkaen  (90min) 168€

Kotikäynnit alkaen                                142€ (+ matkakulut 0,50€/km)

Puhelinkonsultaatio max 30 min         75€

Etäkonsultaatio max 30min                 75€

Sähköinen lääkemääräys                      15€ / 2 lääkettä (käynnin yhteydessä)

Todistukset tvs.  alkaen                         88€

 

Toimenpiteet

Botuliini-injektio (ns. Botox hoito) päänsäryn, liikahikoilun tai hampaiden narskuttelun hoitoon. alk. 195€ (sis. vastaanoton toimenpiteineen, ei lääkettä)

Kortisoni-injektio tai muu vastaava injektoitava lääkeaine nivelrikon tai reumanivelen hoitoon alk. 195 € (sis. vastaanoton toimenpiteineen, ei lääkettä)

Ajanvaraus:

email: vastaanotto@anniseiskari.fi

Whatsapp tai txt-viesti: 0400 603 113 

 

HUOM, voimme jutella ajanvarauksesta myös puhelimitse. Sovitaan puhelulle aika edellä mainituilla tavoilla.

bottom of page